Lees meer over:

Primeur: virtuele beurs

​Onze eerste virtuele beurs is een feit. Tijdens het Cultivate Event tussen 13 en 16 juli zullen wij niet in Ohio aanwezig zijn, maar online.

Tijdelijke winkel gesloten

Na 15 dagen open te zijn geweest, sloot onze tijdelijke winkel afgelopen zaterdag, 18 april, zijn deuren. We willen iedereen die langs is gekomen om wat leuke planten in huis te halen, hartelijk bedanken. Door jullie zijn wij een hoop verspilling tegengegaan.

De voordelen van planten

Wist je dat... planten je leefomgeving thuis op meerdere punten verbetert? Planten zorgen er voor dat je denkt aan de natuur, hierdoor ontspan je lichamelijk maar ook geestelijk kan dit ontspannend werken. Onze groene vrienden zuiveren de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid in huis. Daarnaast zorgen ze voor goede bacteriën wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

Geen Hand, Maar Een Plant

​Ondanks dat we nog grote orders draaien hebben wij ook te maken met een overschot aan planten dat we anders weg moeten gooien. Bij Bunnik geloven we: 'In ieder huis een Bunnik Plant' en daarom kwamen we vrijdag met het idee om planten uit te delen aan bewoners in de buurt.

Onze handel draait door

De handel draait bij Bunnik gewoon door, ondanks de negatieve berichtgeving in het nieuws over de planten- en bloemensector tijdens de Coronacrisis.

Maatregelen vanwege het Corona virus

​Wij hopen dat iedereen gezond en veilig is. In deze lastige periode ligt onze prioriteit op de gezondheid van ons personeel en hiervoor nemen wij de nodige maatregelen.

Agenda

Cultivate'20

Cultivate'20 Virtual is een nieuw, 100% online evenement dat klanten, leveranciers en collega's uit de hele industrie met elkaar in contact brengt. We zien je graag bij onze virtuele stand!

Trade Fair Aalsmeer

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector? Denk aan productlanceringen, demo’s, duurzame innovaties en dat alles omringd door een palet aan kleuren en geuren. Bezoek dan de Trade Fair Aalsmeer 2019 tussen 4 en 6 november!

12 Volgende